شماره همراه 09335751032 جهت ارتباط با خرید پروژها در تلگرام و وتساپ
سفارش خرید
کد پروژه MCP-5
عنوان پروژه پروژه دربازکن الکترونیکی خانه قفل رمز با avr
میکروکنترلر AVR
زبان زبان سی C (کدویژن)
نمایشگر LCD متنی
با تغییر گزینه های دلخواه زیر می توانید هزینه کل را محاسبه کنید
هزینه ها هزینه سورس برنامه: تومان
هزینه فایل HEX برنامه: تومان

هزینه شماتیک Altium (پروتل): تومان
هزینه PDF شماتیک Altium (پروتل): تومان
بدون فایل شماتیک

هزینه نقشه مدارچاپی Altium (پروتل): تومان
هزینه PDF نقشه مدارچاپی Altium (پروتل): تومان
بدون نقشه مدارچاپی (PCB)

هزینه فایل شبیه سازی پروتیوس: تومان
هزینه ساخت و مونتاژ: تومان

جمع کل سفارش: تومان


پروژه دربازکن الکترونیکی خانه قفل رمز با avr

مشخصات سخت افزاری:

  • میکروکنترلر AVR مدل ATMEGA8
  • نمایشگر گرافیکی 16*2
  • کیبورد 4*3
  • سنسور دمای LM335
  • تاریخ و ساعت شمسی با DS1307

مشخصات نرم افزاری:

  • زبان سی
  • کامپایلر CodeVisionAVR V2.05.3

اصول کار سیستم

در صورتی که برای اولین بار بعد از پروگرم کردن مدار راه اندازی شود ابتدا از شما درخواست می شود که به عنوان Admin یک رمز برای سیستم انتخاب کنید، که بعد از وارد کردن یک رمز 5 رقمی سیستم پیغام ذخیره سازی یا عدم ذخیره سازی به شما میدهد که بعد از فشار دادن کلید # سیستم آماده راه اندازی می شود. نکته: در صورتی که این مراحله را انجام ندهید هر بار که سیستم روشن شود از شما درخواست ساختن رمز می کند. بعد از طی کردن این مرحله میکرو درخواستی برای DS1307 مبنی بر ارسال  متغیر های ساعت و تاریخ می کند، در صورتی که تاریخ سیستم کوچکتر از 1390 باشد میکرو به صورت پیش فرض تاریخ و ساعت مشخصی را در DS1307 ست می کند و این آیسی راه اندازی می شود، تا زمانی که vcc مدار برقرار باشد. حال اگر باتری پشتیبان در مدار باشد و vcc قطع شود آنگاه DS1307 به طور خودکار تغذیه خود را از باتری تهیه می کند و به کار خود ادامه میدهد. بنابراین بعد از روشن شدن مجدد سیستم میکرو عمل ست کردن را دیگر اجرا نخواهد کرد و وارد منوی اصلی می شویم.
در اینجا دما، ساعت، تعداد فرصت های باقی مانده، تاریخ شمسی و روز هفته نمایش داده می شود. برای باز کردن درب ابتدا کلید # را فشار می‌دهیم سپس از شما درخواست رمز عبور می شود، در صورتی که رمز صحیح باشد اپتوکوپلر به مدت 500 میلی تحریک شده و درنتیجه برق 12 ولت AC بوبین دربازکن تحریک می شود. (نکته: ولتاژی که اپتوکوپلر سوئیچ می کند باید AC باشد)

پروژه قفل رمز با avr


در هر مرحله که درخواست رمز می شود اگر هنگام وارد کردن رمز اشتباهی کردید می توانید از کلید * برای پاک کردن اطلاعات وارد شده استفاده نمائید. برای تغییر رمز سیستم وقتی که در منوی اصلی هستید کلید * را فشار دهید که در این حالت باید ابتدا رمز قبلی وارد کنید و بعد هم رمز جدید در صورتی که رمز قبلی صحیح باشد پیغامی مبنی بر ذخیره رمز جدید به شما می دهد که در صورت تایید کردن (#) رمز جدید جایگزین خواهد شد.


برای تنظیم کردن تاریخ و ساعت سیستم در منوی اصلی کلید 1 را فشار دهید، در اینجا از شما رمز عبور درخواست می شود در صورتی که رمز صحیح باشد به منوی تنظیم ساعت خواهید رفت که باید به این فرم اعداد را وارد کنید، مثلا برای وارد کردن عدد 8 دقیقه باید 08 وارد کنید و نکته مهم این است که تاریخ را باید برحسب میلادی وارد کنید. بعد از وارد کردن این 6 پارامتر از شما سوال می شود که ذخیره انجام شود یا نه. ( # بله  * خیر)


در صورتی که تا 15 ثانیه هیچ کلیدی را فشار ندهید LED پس زمینه LCD خاموش خواهد شد و بعد از آن با فشار دادن هر کلیدی مجدد روشن خواهد شد. پین PD.7 که alarm نام دارد در صورت نیاز می توانید با آن یک رله را تحریک کنید و خروجی های رله را به شاسی زنگ آیفون وصل کنید. در این صورت اگر کسی به دنبال پیدا کردن رمز عبور باشد در صورتی که 4 بار رمز اشتباه وارد کند قبل از قفل شدن سیستم ابتدا با ریتم خاصی سه مرتبه بوق آیفون منزل شما را به صدا در می‌آورد و شما متوجه این امر خواهید شد.

PCB پروژه قفل رمز با avr

PCB پروژه قفل رمز با avr



سفارش خرید


این پروژه قابل تغییر مطابق با میل و سلیقه شما می باشد. در صورت نیاز می توانید لینک سفارش خرید را کلیک کرده و در قسمت توضیحات تغییرات خود را بیان کنید تا در اولین فرصت تغییرات را اعمال کنیم.
در صورتی که پروژه ای دیگر مد نظر دارید می توانید از اینجا سفارش طراحی جدید برای ما ارسال کنید.


کلمات کلیدی:
پروژه های تصادفی:

پروژه شمارش افراد با سنسور مادون قرمز و avr
کد پروژه: MCP-6
عنوان: پروژه شمارش افراد با سنسور مادون قرمز و avr
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

این پروژه در اصل یک شمارنده می باشد که می توان عبور مرور افراد از یک گیت را شمارش کرد، شمارنده هم می تواند به صورت بالا شمار و هم پایین شمار کار کند. همچنین توسط شدت نور یک عدد LED می‌توان سنسور فرستنده و گیرنده را در یک راستای مستقیم تنظیم کرد. سنسورها ار نوع مادون قرمز با برد تقریبی 120cm می باشد.
پروژه کنترل 4 رله با پورت USB کامپیوتر-AVR و C شارپ
کد پروژه: MCP-31
عنوان: پروژه کنترل 4 رله با پورت USB کامپیوتر-AVR و C شارپ
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

این پروژه یک مدار واسط I/O می باشد که دارای 4 خروجی رله است. توسط نرم افزار کنترلی که قابل نصب بروی ویندوز های XP, Win7, Win8, Win10 می باشد می توان هر چهار رله را به صورت مجزا فعال و غیر فعال کرد.
ساعت آنالوگ با AVR و lcd گرافیکی به زبان c
کد پروژه: MCP-36
عنوان: ساعت آنالوگ با AVR و lcd گرافیکی به زبان c
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

این پروژه یک ساعت آنالوگ، تاریخ شمسی و روزه هفته به زبان فارسی به همراه ساعت دیجیتال می باشد. قابلیت تنظیم ساعت و تاریخ توسط سه عدد میکروسوئچ
پروژه خازن سنج و سلف سنج-LC متر با avr
کد پروژه: MCP-14
عنوان: پروژه خازن سنج و سلف سنج-LC متر با avr
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

اندازه گیری ظرفیت خازن از 1pF تا 1uF، سلف از 1nH تا 1H و فرکانس از 1Hz تا 4MHz تنها با یک میکرو سوئیچ و همچنین کلیدی برای کالیبراسیون اتوماتیک.
پروژه ریموت کنترل 433-315 مگاهرتز 4 کاناله با قابلیت لرنینگ
کد پروژه: MCP-27
عنوان: پروژه ریموت کنترل 433-315 مگاهرتز 4 کاناله با قابلیت لرنینگ
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

این پروژه یک مدار گیرنده رادیویی 433 یا 315 مگاهرتز می باشد که قابلیت تعریف و ذخیره سازی انواع ریموت کنترل هایی از قبیل (ریموت دزدگیر ماشین، پارکینگ، بالابر و ...) را دارد. با نگه داشتن یک میکروسوئیچ و فشار دادن یکی از کلید های ریموت به مدت 1 ثانیه کد شناسایی ریموت مورد نظر آشکار و سپس در حافظه ذخیره می شود و می توان با چهار کلید ریموت (کلیدهای A,B,C,D) چهار رله را روشن و خاموش کرد.
پروژه کنترل دور فن یا موتور توسط سنسور دما
کد پروژه: MCP-41
عنوان: پروژه کنترل دور فن یا موتور توسط سنسور دما
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

بر اساس رنج دمایی حداقل و حداکثر که توسط کاربر تعریف می شود می توان سرعت موتور را بین 1 تا 100 درصد به صورت خودکار تنظیم کرد.