شماره همراه 09335751032 جهت ارتباط با خرید پروژها در تلگرام و وتساپ
سفارش خرید
کد پروژه MCP-5
عنوان پروژه پروژه دربازکن الکترونیکی خانه قفل رمز با avr
میکروکنترلر AVR
زبان زبان سی C (کدویژن)
نمایشگر LCD متنی
با تغییر گزینه های دلخواه زیر می توانید هزینه کل را محاسبه کنید
هزینه ها هزینه سورس برنامه: تومان
هزینه فایل HEX برنامه: تومان

هزینه شماتیک Altium (پروتل): تومان
هزینه PDF شماتیک Altium (پروتل): تومان
بدون فایل شماتیک

هزینه نقشه مدارچاپی Altium (پروتل): تومان
هزینه PDF نقشه مدارچاپی Altium (پروتل): تومان
بدون نقشه مدارچاپی (PCB)

هزینه فایل شبیه سازی پروتیوس: تومان
هزینه ساخت و مونتاژ: تومان

جمع کل سفارش: تومان


پروژه دربازکن الکترونیکی خانه قفل رمز با avr

مشخصات سخت افزاری:

  • میکروکنترلر AVR مدل ATMEGA8
  • نمایشگر گرافیکی 16*2
  • کیبورد 4*3
  • سنسور دمای LM335
  • تاریخ و ساعت شمسی با DS1307

مشخصات نرم افزاری:

  • زبان سی
  • کامپایلر CodeVisionAVR V2.05.3

اصول کار سیستم

در صورتی که برای اولین بار بعد از پروگرم کردن مدار راه اندازی شود ابتدا از شما درخواست می شود که به عنوان Admin یک رمز برای سیستم انتخاب کنید، که بعد از وارد کردن یک رمز 5 رقمی سیستم پیغام ذخیره سازی یا عدم ذخیره سازی به شما میدهد که بعد از فشار دادن کلید # سیستم آماده راه اندازی می شود. نکته: در صورتی که این مراحله را انجام ندهید هر بار که سیستم روشن شود از شما درخواست ساختن رمز می کند. بعد از طی کردن این مرحله میکرو درخواستی برای DS1307 مبنی بر ارسال  متغیر های ساعت و تاریخ می کند، در صورتی که تاریخ سیستم کوچکتر از 1390 باشد میکرو به صورت پیش فرض تاریخ و ساعت مشخصی را در DS1307 ست می کند و این آیسی راه اندازی می شود، تا زمانی که vcc مدار برقرار باشد. حال اگر باتری پشتیبان در مدار باشد و vcc قطع شود آنگاه DS1307 به طور خودکار تغذیه خود را از باتری تهیه می کند و به کار خود ادامه میدهد. بنابراین بعد از روشن شدن مجدد سیستم میکرو عمل ست کردن را دیگر اجرا نخواهد کرد و وارد منوی اصلی می شویم.
در اینجا دما، ساعت، تعداد فرصت های باقی مانده، تاریخ شمسی و روز هفته نمایش داده می شود. برای باز کردن درب ابتدا کلید # را فشار می‌دهیم سپس از شما درخواست رمز عبور می شود، در صورتی که رمز صحیح باشد اپتوکوپلر به مدت 500 میلی تحریک شده و درنتیجه برق 12 ولت AC بوبین دربازکن تحریک می شود. (نکته: ولتاژی که اپتوکوپلر سوئیچ می کند باید AC باشد)

پروژه قفل رمز با avr


در هر مرحله که درخواست رمز می شود اگر هنگام وارد کردن رمز اشتباهی کردید می توانید از کلید * برای پاک کردن اطلاعات وارد شده استفاده نمائید. برای تغییر رمز سیستم وقتی که در منوی اصلی هستید کلید * را فشار دهید که در این حالت باید ابتدا رمز قبلی وارد کنید و بعد هم رمز جدید در صورتی که رمز قبلی صحیح باشد پیغامی مبنی بر ذخیره رمز جدید به شما می دهد که در صورت تایید کردن (#) رمز جدید جایگزین خواهد شد.


برای تنظیم کردن تاریخ و ساعت سیستم در منوی اصلی کلید 1 را فشار دهید، در اینجا از شما رمز عبور درخواست می شود در صورتی که رمز صحیح باشد به منوی تنظیم ساعت خواهید رفت که باید به این فرم اعداد را وارد کنید، مثلا برای وارد کردن عدد 8 دقیقه باید 08 وارد کنید و نکته مهم این است که تاریخ را باید برحسب میلادی وارد کنید. بعد از وارد کردن این 6 پارامتر از شما سوال می شود که ذخیره انجام شود یا نه. ( # بله  * خیر)


در صورتی که تا 15 ثانیه هیچ کلیدی را فشار ندهید LED پس زمینه LCD خاموش خواهد شد و بعد از آن با فشار دادن هر کلیدی مجدد روشن خواهد شد. پین PD.7 که alarm نام دارد در صورت نیاز می توانید با آن یک رله را تحریک کنید و خروجی های رله را به شاسی زنگ آیفون وصل کنید. در این صورت اگر کسی به دنبال پیدا کردن رمز عبور باشد در صورتی که 4 بار رمز اشتباه وارد کند قبل از قفل شدن سیستم ابتدا با ریتم خاصی سه مرتبه بوق آیفون منزل شما را به صدا در می‌آورد و شما متوجه این امر خواهید شد.

PCB پروژه قفل رمز با avr

PCB پروژه قفل رمز با avr



سفارش خرید


این پروژه قابل تغییر مطابق با میل و سلیقه شما می باشد. در صورت نیاز می توانید لینک سفارش خرید را کلیک کرده و در قسمت توضیحات تغییرات خود را بیان کنید تا در اولین فرصت تغییرات را اعمال کنیم.
در صورتی که پروژه ای دیگر مد نظر دارید می توانید از اینجا سفارش طراحی جدید برای ما ارسال کنید.


کلمات کلیدی:
پروژه های تصادفی:

پروژه ماشین کنترلی بی سیم با avr
کد پروژه: MCP-20
عنوان: پروژه ماشین کنترلی بی سیم با avr
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

این پروژه قادر خواهد بود که یک ماشین را به صورت بیسیم در جهات جلو و عقب و چپ و راست با سرعت دلخواه کنترل و همچین با کلید استپ ماشین را ثابت (ترمز) نماید.
پروژه سیستم امنیتی با قابلیت تعریف کاربر و رمز عبور با avr
کد پروژه: MCP-12
عنوان: پروژه سیستم امنیتی با قابلیت تعریف کاربر و رمز عبور با avr
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

یک سیستم امنیتی که دارای یک کاربر اصلی می باشد و توسط این کاربر می توان کاربرهای متعددی با پسورد های مجزا تعریف نمود. می توان تا 100 کاربر و 100 پسورد مختلف را تعریف، و در قسمت ورود هر یک از اعضاء که نام کاربری و رمز عبور خود را بدرستی وارد کند یک رله به همراه LED روشن خواهد شد.
کنترل و برنامه ریزی دو رله با زمان یا دما
کد پروژه: MCP-45
عنوان: کنترل و برنامه ریزی دو رله با زمان یا دما
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

این پروژه توانایی کنترل دو عدد رله را به صورت مجزا توسط برنامه ریزی زمانی یا دمایی دارد. مثلا می توانید برای دمای بالا رله یک و برای دمای پایین رله دو را تنظیم کنید. یا هر رله در زمان مشخصی روشن و در زمان مشخصی خاموش شود.
پروژه اندازه گیری دما بی سیم
کد پروژه: MCP-47
عنوان: پروژه اندازه گیری دما بی سیم
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

این پروژه یک مدار فرستنده و گیرنده رادیویی در باند 2.4GHz می باشد. در بخش فرستنده دما از منفی 55 تا مثبت 125 درجه سانتیگراد اندازه گیری شده و به صورت بی سیم برای گیرنده در نقطه ای دیگر ارسال می شود.
پروژه کنترل بی سیم دور موتور برحسب دما با avr
کد پروژه: MCP-8
عنوان: پروژه کنترل بی سیم دور موتور برحسب دما با avr
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

با استفاده از ماژول HM-R و HM-T ابتدا به کمک سنسور LM35 دما اندازه گیری شده و به ماژول HM-T ارسال می شود، در سمت گیرنده سیگنال توسط HM-R دریافت شده و بر اساس مقدار دما دور موتور به صورت PWM کنترل می شود. همچنین قابلیت تعریف رنج دمای کاری برای موتور نیز امکان پذیر می باشد.
پروژه مدار دستگاه فتوتراپی (پایین آورنده زردی خون نوزادان)
کد پروژه: MCP-24
عنوان: پروژه مدار دستگاه فتوتراپی (پایین آورنده زردی خون نوزادان)
میکروکنترلر: AVR ==> زبان سی C (کدویژن)
جزئیات سفارش خرید

این مدار یک کنترلر زمانی و دمایی می باشد، که بر اساس برنامه ریزی دلخواه توسط کاربر یک رله خروجی را کنترل می نمایید. با اتصال لامپ فلورسنت مرغوب به رله دستگاه می توانید لامپ را تحت کنترل داشته باشید.